Aangepast watersporten

Aangepast kano varen
Kanoschool Herbie Bird heeft mogelijkheden voor mensen die motorisch iets anders bewegen, langzamer leren of niet kunnen horen of zien. Wij hebben kano’s die hiervoor geschikt zijn en we hebben lesgeefkwaliteiten en ervaring om van het peddelen een geslaagde actie te maken.

aangepast kano varen

Wij geven les aan dagrecreanten, toervaarders en wedstrijdsporters. Voor deze laatste doelgroep hebben we een kano beschikbaar die ook gebruikt kan worden voor de Paralympische Spelen.

Voor de dagrecreanten en toervaarders hebben we kano’s waarbij, met twee of meer mensen in één kano wordt gepeddeld en wij hebben de mogelijkheid om de kano’s te koppelen, zodat je naast elkaar kan varen. Ook beschikken we over kano’s met aan weerszijde drijvers zodat omslaan echt onmogelijk wordt.Voor de toervaarder en kanokampeerders hebben we in Ossenzijl voldoende geschikte overnachtingsmogelijkheden en zijn de faciliteiten voor douche en toilet prima op orde en rolstoel toegankelijk.Heb je angst voor water, een gestoord evenwichtsgevoel, kan je niet horen of niet zien, mis je een paar benen, pak je nieuwe dingen langzaam op, bij ons kan je terecht. Dit kan op onze vaste peddel locaties bij Rotterdam en in Noordwest Overijssel maar we komen ook naar je toe. Vraag naar de mogelijkheden die jij zoekt en wij maken een offerte.