Kano arrangementen in de Weerribben
Beleef het Kanoparadijs met Herbie Bird kanoschool

Water wereld weerribben kano arrangement

Op avontuur in de wijde water wereld

Een kano avontuur bedoeld voor sporters die geen of weinig peddelervaring hebben. Die willen uitvinden of kanovaren iets voor hun is. De kanotocht gaat door het Nationaalpark Weerribben-Wieden.

avontuurlijk kano arrangement

Compleet avontuur maar niet zonder risico

Deze tocht gaat over zeer afwisselend water. Er zijn trajecten die bij een windkracht 4 al een uitdaging vormen, bij windkracht 5 een groot risico zijn en bij 6 onmogelijk wordt.

kano arrangement met tent en kano

Met tent en kano op avontuur

Alle dingen die je nodig hebt in de kano pakken en deze veilig vervoeren zodat je ergens waar je nog nooit bent geweest je tent op te zetten en je matras uit te rollen is de eerste keer een avontuur.

kano arrangement door het moeras

Met kano en tent door de moerrassen

Met kano en tent op weg naar een overnachting. Zelf je spullen vervoeren, je weg vinden, de natuur ervaren, onbekende gebieden beleven, je kamp opbouwen, eten vinden en in een tent overnachten.


Peddel de mooiste kanoroutes door NP Weerribben-Wieden. Je vindt dit kano-avontuur vanuit Steenwijk voorbij Oldemarkt naar Ossenzijl in hét kanoparadijs van Nederland. Op je kanotocht bezoek je de meest idyllische plaatsjes als Belt-Schutsloot, Blokzijl, Oldemarkt, Giethoorn, Kalenberg, Dwarsgracht, Wetering of Sint Jansklooster. Beleef het Kanoparadijs met de avontuurlijke arrangementen van kanoschool HerbieBird.