Grote kanoroute Weerribben – Wieden

De Grote Kanoronde is een bijzonder uitdagende kanotrektocht voor ervaren avonturiers die niet terugdeinzen voor een paar dagen alleen zijn. Een meerdaags peddelroute door een afwisselend en oer-Hollands landschap. Over klein én groot water met overnachtingsplekken op bijzondere locaties. Dit niet bewegwijzerd avontuur is niet geschikt voor beginnende kanoërs of kajakkers. Ga beslist met goede voorlichting over alle hindernissen op pad en hou rekening met de weersomstandigheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie en kaartmateriaal.

meerdaagse kanotrektocht

Deze meerdaagse tocht vraagt een goede voorbereiding. De instructeurs van kanoschool Herbie Bird helpen je met plezier op weg. Dagtrajecten kunnen worden afgestemd op de vaarkwaliteit van de vaarder en op de weersomstandigheden. Voor rappe vaarders kan het met één overnachting, voor getrainde vaarders die ook willen genieten van het landschap zijn 3 overnachtingen ideaal. Voor peddelaars die ook stadjes en musea willen bezoeken kan je prima een week onderweg zijn en het zal je nooit vervelen.


Peddel de mooiste kanoroutes door NP Weerribben-Wieden. Je vindt dit kano-avontuur vanuit Steenwijk voorbij Oldemarkt naar Ossenzijl in hét kanoparadijs van Nederland. Op je kanotocht bezoek je de meest idyllische plaatsjes als Belt-Schutsloot, Blokzijl, Oldemarkt, Giethoorn, Kalenberg, Dwarsgracht, Wetering of Sint Jansklooster. Beleef het Kanoparadijs met de avontuurlijke arrangementen van kanoschool HerbieBird.


Beleef het Kanoparadijs Weerribben Wieden met de avontuurlijke arrangementen van kanoschool HerbieBird