Zoek het avontuur op met een supboard

Kano arrangement Kanoparadijs 2020

Aanbieder Kanoschool Herbie Bird in Ossenzijl

Meerdaags arrangement Suppen met tent overnachting. HB 20-05.

Doelgroep:
mensen met enige ervaring met suppen.

Korte beschrijving: verbeteren peddeltechniek gecombineerd met ervaring opdoen met een dagtocht.

Naam: Zoek het avontuur op met een supboard

Prijs: 160,00 euro p.p. op basis van 2 personen en 3 overnachtingen.

Kernwoorden: avontuurlijk suppen, verbeter peddelslagen, efficiƫnt peddelen

informeer of bestel

suples

Beschrijving: Dit avontuur is bedoeld voor sporters die weinig peddelervaring hebben. Die willen uitvinden of suppen iets voor hun is. De peddeltocht gaat door het Nationaalpark Weerribben-Wieden. 2 overnachtingen op camping direct aan het water en in de natuur. Je vaart zonder bagage want je komt weer terug op het basis kamp. Les in peddeltechniek is een belangrijk onderdeel van dit arrangement.

Eisen gesteld aan sporter: goede fysiek toestand, avontuurlijke instelling, enige ervaring met kamperen gewenst. Er zijn ook mogelijkheden voor een hut of chalet.

Inclusief: Wij zorgen voor supboard Mistral, leash, tent, waterdichte zak, kaart. Advies over de route. Zelf zorgen slaapspullen, kleding en eigen voeding. Horeca is aanwezig. Sanitair goede kwaliteit.

Voorbeeld: Dag 1: aankomst. In de ochtend kamp maken en begeleiding bij tent opzetten, in de middag les in peddelen, in de avond een korte verkenningstocht omdat het zo mooi is. Dag 2: kaart bestuderen, keuze maken voor een route van ca 5 uur, wij helpen je op weg. Dag 3: ochtend peddeltechniek, middag korte toertocht. Dan inpakken, inleveren en huiswaarts. Het programma kan worden verlengd of uitgebreid.

Let op: wij gebruiken inflatable boards van hoge kwaliteit en afgestemd op lichaams gewicht. Deze zijn comfortabeler dan de hardboard die je meestal aantreft in de verhuur. Je kunt ook een complete peddeltechniek training bij ons aanvragen. Als je met je eigen board komt is dat prima.


Beleef het Kanoparadijs Weerribben Wieden met de avontuurlijke arrangementen van kanoschool HerbieBird