Op avontuur in de wijde water wereld

Kano arrangement Kanoparadijs 2020

Aanbieder Kanoschool Herbie Bird in Ossenzijl

Meerdaags arrangement HB 20-04.

Doelgroep:
mensen met ervaring met wandel- en fiets trektochten

Korte beschrijving: Ontdekken. 3-daags kano arrangement met huurtent en huur kano door de moerassen.

Naam: Op avontuur in de wijde water wereld

Prijs: 140,00 euro p.p. op basis van 2 personen en 3 overnachtingen.

Kernwoorden: avontuurlijk kanoën, slapen in de natuur, peddeltechnieken

informeer of bestel

wijde water wereld

Beschrijving: Dit avontuur is bedoeld voor sporters die geen of weinig peddelervaring hebben. Die willen uitvinden of kanovaren iets voor hun is. De kanotocht gaat door het Nationaalpark Weerribben-Wieden. 2 overnachtingen op camping direct aan het water en in de natuur. Je vaart zonder bagage want je komt weer terug op het basis kamp. Les in peddeltechniek is een belangrijk onderdeel van dit arrangement.

Eisen gesteld aan sporter: goede fysiek toestand, avontuurlijke instelling, enige ervaring met kamperen gewenst.

Inclusief: Wij zorgen voor kano, zwemvest, tent, waterdichte zakken, kaart. Advies over de route. Zelf zorgen slaapspullen, kleding en eigen voeding. Horeca is doorgaans goed te bereiken. Kookspullen in overleg.

Voorbeeld: Dag 1: aankomst. In de ochtend kamp maken en begeleiding bij tent opzetten, in de middag les in peddelen in de avond een korte toer omdat het zo mooi is. Dag 2: kaart bestuderen, keuze maken voor een route van ca 5 uur met halverwege een lunch pauze. Dag 3: ochtend peddeltechniek, middag korte toertocht. Dan inpakken, inleveren en huiswaarts. Het programma kan worden verlengd.

Let op: wij zelf gebruiken kano’s en geen kajaks. Kano’s zijn comfortabeler om in te zitten maar vragen meer peddeltechniek. Je kunt ook een peddeltechniek training bij ons aanvragen. Maar als je met je eigen kajak komt is dat prima.


Beleef het Kanoparadijs Weerribben Wieden met de avontuurlijke arrangementen van kanoschool HerbieBird