Met tent en kano op avontuur

Kano arrangement Kanoparadijs 2020

Aanbieder Kanoschool Herbie Bird in Ossenzijl

Meerdaags arrangement HB 20-02

Doelgroep:
Gevorderde kanovaarders met eigen kano

Korte beschrijving: Kanotrektocht om ervaring op te doen met het kanokamperen.

Naam: Met tent en kano op avontuur.

Lengte tocht: ca 40 km.

Prijs: 70,00 euro p.p. op basis van 2 personen.

Kernwoorden: eigen materiaal gebruiken, andere tent uitproberen, sporten combineren

informeer of bestelBeschrijving: Alle dingen die je nodig hebt in de kano pakken en deze veilig vervoeren zodat je ergens waar je nog nooit bent geweest je tent op te zetten en je matras uit te rollen is de eerste keer een avontuur. Wij gaan je daarbij ondersteunen waardoor je prettig voelt. De moeilijkheidsgraat wordt aangepast aan de omstandigheden. Eisen gesteld aan sporters: goede fysiek toestand, bekend met de kanosport, avontuurlijke instelling, enige ervaring met kamperen gewenst.

Inclusief: Wij zorgen voor zwemvest, tent, waterdichte zakken, kaart. Advies over de route. Zelf zorgen voor kano of kajak, slaapspullen, kleding en eigen voeding. Een kano of kajak huren is mogelijk. Kookspullen in overleg. Er is doorgaans eetgelegenheid in de nabijheid.

Voorbeeld: Aankomst op camping De Kluft begin avond. Uitleg tent en opzetten en korte peddelinstructie op het water. Overnachting. Dag 1: hulp bij inpakken en laden. Route bespreken en dan naar volgende kampeerplek, waarschijnlijk Giethoorn maar Beltschutsloot kan ook. Eigen kamp maken en lekker slapen. Lengte tocht ca 18 km. Dag 2: opbreken, inladen, beslissen welke route en terug varen . Lengte 20 km. Er zijn meerdere variabelen. Bepaal zelf de datum.

Let op: wij zelf gebruiken kano’s en geen kajaks. Kano’s zijn comfortabeler om in te zitten maar vragen meer peddeltechniek. Je kunt ook een peddeltechniek training bij ons aanvragen. Maar als je met je eigen kajak komt is dat prima.


Beleef het Kanoparadijs Weerribben Wieden met de avontuurlijke arrangementen van kanoschool HerbieBird