Beleef Nationaal Park Weerribben Wieden
Avontuurlijke kano arrangementen in het Kanoparadijs

Met kano en tent door de moerrassen

Met kano en tent op weg naar een overnachting. Zelf je spullen vervoeren, je weg vinden, de natuur ervaren, onbekende gebieden beleven, je kamp opbouwen, eten vinden en in een tent overnachten.

Met tent en kano op avontuur

Alle dingen die je nodig hebt in de kano pakken en deze veilig vervoeren zodat je ergens waar je nog nooit bent geweest je tent op te zetten en je matras uit te rollen is de eerste keer een avontuur.

Compleet avontuur maar niet zonder risico

Deze tocht gaat over zeer afwisselend water. Er zijn trajecten die bij een windkracht 4 al een uitdaging vormen, bij windkracht 5 een groot risico zijn en bij 6 onmogelijk wordt.

Op avontuur in de wijde water wereld

Een kano avontuur bedoeld voor sporters die geen of weinig peddelervaring hebben. Die willen uitvinden of kanovaren iets voor hun is. De kanotocht gaat door het Nationaalpark Weerribben-Wieden.

Zoek het avontuur op met een supboard

Een SUP avontuur bedoeld voor sporters die weinig peddelervaring hebben. Die willen uitvinden of suppen iets voor hun is. De peddeltocht gaat door het Nationaalpark Weerribben-Wieden.

De (bijna) eerste slagen met een supboard

Dit avontuur is bedoeld voor sporters die geen of weinig peddelervaring hebben. Die willen uitvinden of suppen iets voor hun is. De training vindt plaats in een prachtige natuur van het Nationaalpark Weerribben-Wieden.

Comfortabel B&B natuur- en wateravontuur

Dit avontuur is bedoeld voor sporters die geen of weinig supboard ervaring hebben. Die willen uitvinden of suppen iets voor hun is. De peddeltocht gaat door het Nationaalpark Weerribben-Wieden. B&B overnachtingen

Tinyhouse natuur- en waterbeleving

Dit avontuur is bedoeld voor sporters die geen of weinig supboard ervaring hebben. Die willen uitvinden of suppen iets voor hun is. De training en de peddeltocht gaat door het Nationaalpark Weerribben-Wieden. Chalet Tinyhouse overnachtingen